Toată lumea cunoaște deja beneficiile celui mai dulce aliment pe care mulți dintre noi îl avem constat în cămară și pe care îl folosim atât în bucătărie, cât și pentru întărirea imunității sau tratarea unor afecțiuni!

Apicultura noastră are un trecut de peste 100 de ani – spune apicultorul Boda László

Străbunicul lui a început să se ocupe de albine cândva la începutul anilor 1900. A construit și a menținut o apicultură minunată, care s-a moștenit din tată în fiu. Punctul său de lucru permanent a fost construit la poalele munților Hargita.

Mai târziu apicultura s-a lărgit cu stupuri mobile, care au fost transportate în diverse regiuni ale țării.

Datorită soției lui, în anul 2013 s-a mutat în județul Satu Mare, împreună cu albinele. De atunci mențin aici apicultura, pe care o dezvoltă continuu.

Aceștia acordă o atenție deosebită alegerii pășunilor astfel încât acestea să nu fie tratate cu chimicale, iar puritatea mierii să nu fie alterată.

Produsele apicole certificate cu marca Produs Sătmărean provin de la 150 de familii de albine îngrijite de apicultorul Boda László, obținute prin stupărit pastoral / transhumanță în județul Satu Mare.

Gama de produse apicole poate fi consultată la adresa: https://www.mierenaturalaboda.ro, iar pentru comenzi și informații suplimentare familia de apicultori paote fi contactată la numărul: 0749 909 207.