Un pahar de sirop de fructe te împrospătează în zilele toride de vară, dar atunci când ”torni” în un sirop de pahar fructe adevărate se simte iarna în plină vară. Un sirop este bun atunci când este fabricat din materiale naturale și nu doar din zahăr, nu colorat cu chimicale.

Afacerea familiei Eger-Berry a început în 2015, ca o afacere de familie, și nu se gândeau că va avea un asemenea succes.

Compania produce siropuri, gemuri (zmeură, mere, piersici, gutui și prune tradiționale gătite în căldare), toppinguri de diverse arome, oțet de zmeură și vin de coacăză neagră, toate fără zahăr.

Datorită efectului curativ, multe dintre produse sunt recomandate de medici, astfel că există o cerere mare de coacăz negră, sirop de afine sau mure, suc de mere, suc de sfeclă și un amestec de sfeclă și suc de morcovi.

Siropurile și gemurile speciale produse artizanal conțin cele mai bune fructe iar, din cauza conținutului mai mare de fructe, în borcane se adaugă mai puțin zahăr. Conținutul ridicat de fibre ajută digestia, iar semințele din siropuri fac ca băutura să fie bogată în minerale și vitamine.
Máté Kósa își face toate produsele pe baza propriei rețete, excluzând aromele și colorațiile artificiali. Scopul său este de a păstra pe deplin aroma originală a fructelor.

Gustul special oferă clientului o experiență unică, iar după ce ai gustat odată vei recunoaște oricând produsele Egri-Berry.


Date de contact
Egri-Berry
Kósa Máté producător
Telefon: 0745960495
Email: kosa_mt@yahoo.com
Adresa: Agris, Csűry Bálint, nr 55.