La marginea orașului Negrești-Oaș, într-o zonă înconjurată de dealuri pline de livezi, se află sediul companiei NOVA OAȘ, înfințată în anul 1994, cu capital 100% privat. Initial activitatea acesteia a fost axată pe construcțiile hidrotehnice și pe diferite alte lucrări speciale în construcții. Prin reinvestirea profitului, în anul 2004 societatea și-a adăugat activității curente și activitatea de îmbuteliere de apă minerală. Astfel a început construcția unei fabrici, dotată cu o linie modernă de îmbuteliere, produsă de catre AVE Industries Spa ITALIA, nume cu tradiție în acest domeniu.

În acest scop, în anul 1996 s-au făcut primule foraje F9 si F8, cu destinația comercializării de apă minerală.

În anul 2006 s-a mai adaugat acestora încă unul de mare adâncime, forajul F10, care împreună cu celelate asigură necesarul de apă pentru îmbuteliere. La începutul anului 2009 s-a dat startul la o nouă lunie de îmbuteliere, de mare productivitate, producător NATE - Republica Ceha.

În anul 2011 s-a achiziționat o nouă linie de îmbuteliere în recipiente din sticlă, cu volumele de 0,330 ml si 0,700 ml, atât pentru apa plată cât și pentru apa minerală.

Compania continuă să se extindă și astăzi are propria sa rețea de distribuție, care îi permite să îndeplinească comenzi în orice oraș din țară. Linia de producție a companiei a devenit acum modernă și bine echipată, producând 6 mii de sticle de apă/oră.


Particularitatea apei minerale Oaș constă în caracteristicile sale naturale, întrucât apa din bazinele de apă minerală de origine vulcanică, de mare adâncime, este de cea mai bună calitate și s-a dovedit a fi un adevărat medicament, ajutând în tratarea a multor boli, dar mai ales ajutând la menținerea sănătății.


Date de contact:
SC NOVA OAS SRL
Negrești-Oaș, strada Victoriei 320.
Telefon: +40-261-858.400, +40-744-649.165

Web: www.nova-oas.ro, email: office@nova-oas.ro
Facebook: @nova.oas