×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Asociația Noe Partium

0799939188
Satu Mare
noepartium@gmail.com

Asociația Noe Partium

Satu Mare
0799939188
noepartium@gmail.com
Asociația Noe Partium este locul de întâlnire al persoanelor cu nevoi speciale, care reușesc să aducă zâmbetul pe buze și o rază de soare celor care aleg să cumpere articolele pe care aceste persoane le realizează manual, precum fețe de masă, saci pentru ceaiuri sau lavandă, discuri demachiante din bumbac sau obiecte de decor din materiale reciclabile.
Atelierul se află în Micula, pe str. Principală, nr.419 și a devenit în timp o casă pentru persoanele cu dizabilități și aparținătorii acestora, un loc unde creativitatea, comunicarea, jocul și curiozitatea sunt ingredientele principale care au reușit să îi unească pe beneficiari și să le ofere un scop care să le umple inima de bucurie.
Datorită implicării beneficiarilor, a materialelor pe care le folosesc și a faptului că toate produsele sunt realizate manual, Asociația a primit pentru aceste produse marca înregistrată Produs Sătmărean.
De fiecare dată când Asociația participă la târguri cu produsele realizate, sătmărenii au ocazia să răsplătească munca acestor beneficiari, susținând astfel scopul asociației, acela de a-I ajuta pe beneficiarii ei să se integreze în comunitate și să își clădească o viață autonomă.
Mai multe detalii și noutățile ce privesc activitatea Asociației, pot fi consultate pe site-ul oficial: http://noepartium.simplesite.com/ sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/NoePartium

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...