Compania are afaceri în agricultură, zootehnie și comerțul cu produse alimentare încă din 1992. O tradiție de familie a fost transformată într-o afacere de familie de succes.

Inițial, produsele tradiționale din carne care sunt comercializate acum erau numai pentru consumul familiei.

O mică afacere demarată în urmă cu proape 30 de ani a ajuns una de mare succes, produsele Weinberger fiind vândute acum și printr-un magazin ropiu, deschis încă din 2012. 

În fabrica de prelucrare a cărnii din Viile Satu Mare sunt produse o gamă largă de produse de calitate din carne. Și toate sunt după rețete tradiționale, cârnați, șuncă, salam, șuncă, cârnați s au parizer.

Produsele Weinberger sunt speciale pentru că animalele folosite pentru materia primă sunt păstrate și crescute în mod tradițional. În ferma noastră puteți găsi toate rasele de porci din România, dar și vechea rasă maghiară Mangalica, iar în domeniul vitelor puteți găsi atât Angus, cât și bivoli.

Sunt produse de cea mai bună calitate, nu numai în creșterea animalelor, ci și în faptul că nu conțin agenți de colorare, conservanți sau aditivi alimentari.

Ne dorim ca produsele tradiționale din Viile Satu Mare să fie cât mai apreciate, să livrăm clienților carne și produse din carne sănătoase, proaspete și de calitate, păstrând în același timp tradițiile zonei, făcând produse așa cum obișnuiau bunicii și străbunicii noștri.


Date de contact:

Producător:

Huszti Gyula

Telefon: 0726-700799

Web: www.weinberger.ro

Email: office@weinberger.ro

Facebook: weinberger.ro