×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Produsele Sătmărene

Atât pe plan mondial cât și în județul Satu Mare, putem observa dezvoltarea multinaționalelor și acapararea a sectorului pieței alimentare. Ca urmare, micii producători locali nu mai sunt competitivi, iar tendințele consumatorilor lucrează și ele împotriva lor.

Obiectiul nostru comun, pe care l-am trasat împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Rurală Sătmăreană, este de a-i susține pe producătorii locali și produsele lor, consolidarea patriotismului local, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului Satu Mare, la succesul producătorilor locali, fermierilor și familiilor lor.

După o perioadă de câteva luni de pregătire, suntem primii din regiune care am elaborat un sistem al produselor locale (mărci înregistrate) din județul Satu Mare. Acest sistem protejează și aduce beneficii clar măsurabile producătorilor locali și brandurilor locale aferente. Iar campania noastră de marketing este astfel concepută încât să facă locuitorii județului conștienți de ce merită consumat un produs local, un produs sătmărean.

Asociația noastră a inițiat înregistrarea produsului sătmărean ca marcă comunitară, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM): acest însemn distinctiv se va aplica numai produselor care îndeplinesc cerințele stabilite de un comitet profesional.

Pe pagina noastră vă oferim informații detaliate despre proiectul Produs Sătmărean, despre sistemul de certificare, aveți posibilitatea de căutare printre produsele sătmărene. Vă rugăm să distribuiți informațiile despre acest proiect, precum și ideea de a consuma produs local familiei și prietenilor Dumneavoastră!  

Cu deosebit respect,
Magyar Lóránd
inițiatorul proiectului
Produs Sătmărean

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...