×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Potor Monika

0757167628
loc. Satu Mare, str. Predeal nr. 8, jud. Satu Mare
[email protected]

Potor Monika

loc. Satu Mare, str. Predeal nr. 8, jud. Satu Mare
0757167628
[email protected]
În copilărie, desenele animare reprezintă pentru cei mici un întreg Univers! Monika Potor a înțeles că o lume veselă și colorată, e o lume în care personajele din desenele animate au locul lor special. De mai bine de 7 ani lucrează și decorează manual cu fimo (lut polimeric) căni, farfurii și lingurițe cu personajele din desenele animate.
Lutul polimeric a apărut relativ recent pe piața românească, însă popularitatea lui a crescut rapid. Acesta este un material alcătuit dintr-o baza de policlorură de vinil (PVC) la care s-a adăugat un plastifiant pentru a-i oferi flexibilitate și consistență asemănătoare plastilinei. Lângă acestea s-au adăugat pigmenți pentru obținerea unei varietăți coloristice, caolin, pentru ca lutul obținut să devină opac. Unele tipuri de lut au efecte metalice sau perlate.
Din gama de produse realizate din lut polimeric se numără și cănile, farfuriile și bolurile decorate cu motive tradiționale maghiare.
,, Pentru mine a fost întotdeauna important să realizez produse calitative. Am mereu grijă ca pe lângă cerințele ce țin de aspectul estetic să lucrez atent fiecare detaliu, astfel încât produsul să reziste cât mai mult timp. Cele mai îndrăgite motive care se cer sunt cele tradiționale de tip ,,kalocsai”, ce imită florile și frunzele unei plante recunoscute mai ales în Ungaria”, spune Monika Potor.
Pentru comenzi personalizate puteți lua legătura cu Monika Potor la numărul 0757167628.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...