×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

HB Traditional Brewery

0728194581
str. Soimoseni nr. 24/A
vanzarihbt.illes@gmail.com

HB Traditional Brewery

str. Soimoseni nr. 24/A
0728194581
vanzarihbt.illes@gmail.com
Construita acum peste 50 de ani, in 1970, una dintre multele fabrici de bere deschise in fiecare judet dupa planul lui Ceausescu pentru a face Romania un producator de bere autonom, beraria noastra a fost echipata cu tancuri orizontale pentru fermentatie naturala, avand initial un volum de 200.000 hl de bere/an.

Se poate presupune ca datorita pozitiei strategice, atat de aproape de granitele cu Ungaria si Ucraina, s-a dorit ca aceasta fabrica sa aiba o capacitate de productie industriala care sa poata deservi nu doar local.

In acest sens, in 1978 fabrica primeste investitii din partea guvernului si isi dubleaza capacitatea de productie la 450.000 hl/an.

Dupa 1989, fabrica de bere s-a inchis pana cand a fost achizitionata de Franz Joseph Sailer, un investitor german care provenea dintr-o familie cu traditie in industria de bere. Berea Sailer devine astfel prima bere produsa in Romania cu distributie nationala.

In timp, beraria nu a reusit sa tina pasul cu standardele noi industriale – fermentatia de scurta durata, in tancuri verticale, si in 2012 a inchis portile.

HB Traditional Brewery a recunoscut potentialul fabricii si importanta reinvierii traditiei locale de productie a berii artizanale, si astfel a angajat fostul staff – maestrii berari cu o experinta de peste 30 ani, arhitectii retetelor noastre.

Astazi, fabrica noastra de bere poate fi considerata printre cele mai mari fabrici de bere craft din Europa datorita capacitatii de productie cu un proces de fermentatie naturala.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...