×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

HB Traditional Brewery

0728194581
str. Soimoseni nr. 24/A
[email protected]

HB Traditional Brewery

str. Soimoseni nr. 24/A
0728194581
[email protected]
Satu Mare se poate mândri cu una dintre cele mai mari fabrici de bere craft din Europa datorită capacității de producție ce se bazează pe un proces de fermentație naturală.

Berea Transylvania DoppelBock este realizată după o rețetă originală bavareză de abație. Această este caracterizată de o aromă fructată, dulce -amăruie, având o textură catifelată. O bere tradițională premium ce poate fi savurată atât la masă cu oaspeții, cât și după o zi lungă de muncă. Malțul, sursa de apă și drojdia sunt producție proprie.
 
Anul trecut, HB Traditional Brewery a uimit industria la cea mai importantă competiție de bere din Europa, fiind singura bere românească premiată pentru toate sortimentele din portofoliu.
 
Berea artizanală marca HB TRADITIONAL BREWERY este o fuziune între tradiție, calitate și ingrediente naturale desăvârșite ce se regăsesc într-un gust echilibrat.  Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial: https://hbtbere.ro/ro/ , iar berea o puteți găsi în marile lanțuri de magazine, dar și la târgurile locale.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...