×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Ulici Adela

0745603856
loc. Satu Mare, B-dul Muncii bl. H62, ap.7, jud. Satu Mare
[email protected]

Ulici Adela

loc. Satu Mare, B-dul Muncii bl. H62, ap.7, jud. Satu Mare
0745603856
[email protected]
Lavanda este cu siguranță printre printre cele mai căutate plante din lume, pentru frumusețea ei, dar și pentru efectele benefice pe care le are pentru sănătate, fiind apreciată încă din antichitate. Frumusețea câmpurilor de lavandă, parfumul, dar și varietatea soiurilor a făcut ca această plantă să fie tot mai cultivată și în România.

Sătmăreanca Adela Ulici cultivă lavandă în satul Tătărești, din comuna Viile Satu Mare, pe o suprafață de 30 de ari și spune că a iubit lavanda dintotdeauna, iar în momentul când lucrurile s-au aranjat în viața ei, a profitat de oportunitate și a început să lucreze pentru a-și vedea visul împlinit.

,,Am început să cultiv lavanda acum patru ani, dar am iubit mereu frumusețea câmpurilor de lavandă, culoarea mov a plantei și bineînțeles parfumul. Am citit mult despre beneficiile acestei plante și așa am decis într-o zi să înființez o cultură de lavandă, aici, acasă, iar această decizie îmi aduce azi multe satisfacții sufletești”, spune Adela Ulici.

Astăzi, sătmăreanca obține buchete sau diverse decorațiuni din lavandă, și săculeți parfumați cu lavandă. Prin distilare la abur obține ulei esențial și apă florală, un proces 100 % natural, prin care urmărește să păstreze cât mai multe din beneficiile plantei.

Mulți sătmăreni au ajuns să caute produsele Adelei Ulici la târgurile din Satu Mare, dovadă vie a faptului că visul ei de a înființa această plantație de lavandă a reușit să crească frumos și să înflorească, aducând multă bucurie, exact ca o floare de lavandă.

Pentru comenzi sau informații suplimentare, Adela Ulici răspunde la mesaje pe pagina de facebook Adela Ulici sau la numărul de telefon: 0745603856.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...