×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Fantezia Decor

0742926740
mun. Satu Mare, str. Iosif Vulcan nr.4A
[email protected]

Fantezia Decor

mun. Satu Mare, str. Iosif Vulcan nr.4A
0742926740
[email protected]
Torturile și prăjiturile sunt nelipsite de la evenimentele speciale. De la an la an, rețetele și trendurile culinare se schimbă, însă laboratorul Fantezia Decor păstrează ritmul și ține pasul cu tendințele culinare și cerințele clienților, fără a face rabat de la calitate. Familia Râpa se ocupă de producția prăjiturilor, a torturilor și a produselor de panificație de peste 15 ani, concentrându-și producția în zona municipiului Satu Mare.
Laboratorul are punctul de lucru pe str. Iosif Vulcan, iar o dată ce ai trecut pragul laboratorului mirosul proaspăt de ciocolată, delicioasele gustări sub tot felul de forme, cu fructe proaspete, îți vor lăsa gura apă.
Toți membrii familiei Râpa sunt implicați din pasiune pentru cofetărie în afacerea familiei, iar nivelul premium al deserturilor lor fac ca acest laborator să fie printre cele mai căutate din zonă. Pe de altă parte, de-a lungul timpului, familia Râpa a fost premiată la multiple concursuri pentru creația artistică deosebită, forma torturilor și creativitatea de care dau dovadă în bucătărie.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...