×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Sipos Decor

0745086258
str. Aviatorilor nr. 11
[email protected]

Sipos Decor

str. Aviatorilor nr. 11
0745086258
[email protected]
Obiectele realizate manual au mereu un farmec aparte. Ele împletesc orele de muncă și pasiunea unui meșter artizan care după multe cursuri și formări reușește să își formeze propria tehnică de realizare a obiectelor. Sătmăreanca Simon Zsuzsana a absolvit o școală renumită de design din Budapesta și a urmat cursuri de formare și specializări din Ungaria, după care a prins curaj să își prezinte articolele celor care și-au dorit să cumpere altfel de produse decât cele din magazine.
Pur și simplu, obiectele ei sunt inspirate de natură, coloristica și temele abordate în realizarea obiectelor de decor fiind ca o gură de aer proaspăt într-un colț al casei. De la coșuri împletite din ață, sticle, flori din materiale textile, până la obiecte de decor din vase sparte reciclate, cutii din lemn cu flori, lumânări sau semințe uscate, toate poartă amprenta creativității ei care pare să nu cunoască limite când vine vorba despre materiale reciclabile.
Cei care au avut posibilitatea să o vadă lucrând au putut observa cum articolele realizate de meșterul artizan Simon Zsuzsana din materiale reciclabile se transformă și redevin din nou frumoase și utile!
Pentru detalii și noutăți vă invităm să urmăriți pagina ei de facebook @Simon Zsuzsa, iar pentru comenzi o puteți contacta telefonic la numărul 0745086258. Alegeți produsele meșterilor locali și susțineți dezvoltarea economiei sătmărene!

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...