×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Crama Teodor

0728114240
loc Satu Mare, str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 62, jud. Satu Mare
[email protected]

Crama Teodor

loc Satu Mare, str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 62, jud. Satu Mare
0728114240
[email protected]
La Sătmar, Răteşti, în deal stă de strajă unei vii de 12 hectare o clădire ce este visul de decenii al lui Teodor Giurgiu. Crama Teodor, clădită în localitatea Răteşti, pe soluri prielnice viţei de vie, este una dintre bijuteriile în materie de crame şi facilităţi de producţie ale zonei viticole din Dealurile Crişanei şi Maramuresului – Dealurile Sătmar.

Cu o capacitate de vinificare de 100.000 de Litrii şi multiple soiuri vinificate, Crama Teodor se bucură de un profil de activitate competitiv şi de o notorietate puternică.

Ca şi soiuri vinificate amintim: Sauvignon Blanc, Tămâioasă Românească, Riesling de Rhin, Pinot Gris, Traminer Roz, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Cadarcă, Pinot Noir.

Nava Amiral (Flag-ship-ul) Cramei Teodor este reprezentat de către “Pinot Grigio”. Dintre premiile câştigate la competiţii amintim: Medalie de Argint in 2018 la concursul Pistonul de Aur, Brăila pentru Sauvignon Blanc 2017 şi Pinot Grigio 2017 (probe de tanc); Medalie de Bronz la concursul BASF „Povești cu vinuri românești”, 2018, faza regională Oradea, pentru Sauvignon Blanc 2017.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...