×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Love Garden

0771133130
str. Lucian Blaga nr. 258 A, jud. Satu Mare
[email protected]

Love Garden

str. Lucian Blaga nr. 258 A, jud. Satu Mare
0771133130
[email protected]
Florăria Love Garden a prins rădăcinile acum doi ani, din dorința de a aduce pe piața locală aranjamente hand-made și buchete deosebite, ce se inspiră din tendințele pieței internaționale.
Florăria este o afacere de familie, în care fiecare pune multă pasiune pentru a oferi clienților o varietate de servicii, atent studiate, astfel încât raportul calitate-preț să fie unul avantajos pentru sătmăreni.
Sediul florăriei se află pe str. Horea, nr. 4, însă cei care au nevoie de buchetele și aranjamentele persoanlizate le pot comanda și online prin intermediul site-ului www.lovegarden.ro, cu livrare gratuită la domiciliu, acest lucru fiind o noutate pe piața sătmăreană.
Zi de zi, floriștii care fac parte din echipa florăriei îi invită pe sătmăreni prin intermediul paginii de facebook să pună în valoare frumusețea spațiului în care își desfășoară activitatea prin decoarțiunile hand-made pe care le realizează în atelier din elemente de cea mai bună calitate.
Decorațiunile cuprind flori naturale și artificiale, licheni stabilizanți, flori uscate, mușchi și elemente din lemn. Vă invităm să alegeți decorațiunile Love Garden și să vă conectați cu natura prin intermediul decorațiunilor personalizate.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...