×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Pro Avis

0261829450
Satu Mare
[email protected]

Pro Avis

Satu Mare
0261829450
[email protected]
Ouăle conţin o gamă uimitoare de substanţe nutritive, motiv pentru care sunt printre cele mai căutate alimente. Este bine totuși să știm că nu toate ouăle din comerț sunt la fel. Compoziția ouălor depinde de modul în care sunt crescute și hrănite găinile.
PRO AVIS a înțeles că ouăle care ajung la clienți trebuie să fie calitative, să răspundă atât cerințelor antreprenorilor din domeniul HORECA, cât și consumatorilor zilnici. Astfel, de-a lungul celor 20 de ani de când există pe piață, Pro Avis și-a dezvoltat activitatea, astăzi fiind un nume important în industria avicolă din România, chiar dacă nu a investit foarte mult campanii de marketing și promovare, așa cum au făcut firmele concurente.
Pro Avis livrează clienților ouă proaspete, provenite de la găini crescute cu furaje 100% naturale, conform normelor UE. De asemenea, compania dispune și de un centru de ambalare conform normelor europene, certificat și avizat de către cele mai exigente autorități în domeniu.
Ca și o noutate pe piața, Pro Avis a adus în atenția clienților ouăle lichide pasteurizate, un produs foarte utilizat în majoritatea țărilor dezvoltate, care oferă pe lângă beneficiul unei vieţi de raft prelungite, a stocări şi utilizări mai simple şi mai eficiente, garanţia eliminării riscului de contaminare cu bacterii precum Salmonella.
Datorită muncii întregii echipe și portofliului lor, Pro Avis, cu punctele de lucru în Botiz și în Hrip, a primit marca înregistrată Produs Sătmărean, fiind o nouă certificare a calității produselor ce ajung în casele a zeci de mii de consumatori fideli.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...