×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Lévai Iosif

0741359660
STR. NICOLAE IORGA NR. 23/A
[email protected]

Lévai Iosif

STR. NICOLAE IORGA NR. 23/A
0741359660
[email protected]
Valoare și tradiție sătmăreană! Produsele hand-made și de manufactură realizate de József Lévai poartă cu mândrie marca Produs Sătmărean.

După absolvirea liceului, József Lévai a învățat meseria de la de curelarul István Tóth și marochinarul László Boras, ambii meșteri sătmăreni. Astăzi, fiecare produs are amprenta mâinilor lui. Lucrează în atelierul propriu din anul 2000 și chiar dacă concurența marilor magazine își face tot mai des simțită prezența, meșterul nu se lasă și vine mereu cu idei noi în întâmpinarea clienților lui, care îl găsesc de cele mai multe ori în târguri.
 
Obiectele gândite și confecționate de el sunt o combinație armonioasă dintre  formele geometrice moderne cu elemente și fabricare tradițională. Nu există două poșete la fel sau o teacă de cuțit identică cu alta.
 
Gențile realizate de el cuprind motive din fauna tradițională, păstorească, care ies și mai frumos în evidență prin tehnica vopsirii ornamentelor din piele pe care meșteșugarul o stăpânește atât de bine. De altfel, unele dintre obiecte realizate de József Lévai fiind atestate și de Casa Tradițiilor din Ungaria, Departamentul de Artă Populară.
 
Dacă doriți să oferiți un cadou unei persoane dragi sau să aveți un produs unic, vă recomandăm să alegeți produsele lui József Lévai, veți descoperi articole de calitate, care se vor deosebi prin tehnica în care au fost realizate, atenția pentru detalii și ornamentele viu colorate.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...