×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Producători

Valoare și tradiție sătmăreană! Produsele hand-made și de manufactură realizate de József Lévai poartă cu mândrie marca Produs Sătmărean.
Mihaela Deac a preluat această dragoste pentru bijuteriile și podoabele din mărgeluțe de la mama ei, iar de cinci ani participă la târgurile și expozițiile care pun în evidență frumusețea portului oșenesc.
De mai bine de 10 ani, Ecomatrix din Satu Mare produce mese din lemn masiv, scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele, în general produse premium, ce au ajuns apreciate pe piața de export.
Seva Sana-manufactura de sanatate! Stoarcem tot ce e mai bun din plante si seminte cu ajutorul unei prese organice.
Tablouri cu pictura si desen realizate de artisti locali din Satu Mare.
Florărie cochetă, plină de aranjamente handmade, unicate,realizate cu mult drag.
Firma Sheet Metal Processing SRL a fost înființată în 2011, activitatea noastră principală este debitarea din table de oţel, oţel inoxidabil şi de aluminiu, cu ajutorul tehnologiei laser.
Tradiția olăritului merge mai departe în județul Satu Mare, prin intermediul familiei de olari Sályi.
Vitralii pentru usi de intrare, usi interioare , geamuri,luminatoare, plafoane,pereti despartitori, bisericesti, decoratiuni sticla, suveniruri, religioase va ofer la calitate, dupa o experienta de 18 ani .
De mai bine de 7 ani lucrează și decorează manual cu fimo (lut polimeric) căni, farfurii și lingurițe cu personajele din desenele animate.
Buchetele parfumate de lavanda, apa florala de lavanda, saculeti parfumati cu flori uscate de lavanda, aranamente cu flori uscate de lavanda
Păpușile realizate de Petran Floare sunt din bumbac și puf antialergic, motiv pentru care ele se potrivesc chiar și pentru fetițele care au diferite alergii.
La Sătmar, Răteşti, în deal stă de strajă unei vii de 12 hectare o clădire ce este visul de decenii al lui Teodor Giurgiu.
Începând din anul 1992, firma noastră se ocupă cu agricultura, creşterea animalelor şi comerţul cu produse alimentare.
Servim fericire întruchipată în prăjituri și torturi, încă din 1990.
 Marta Pana este o sătmăreancă jovială și plină de energie, cu mâini neobosite și imaginație creativă, care și-a transformat pasiunea pentru broderie și croșetat într-o micuță afacere câștigând încrederea doamnelor care își doresc piese deosebite și pline de culoare.
Nectarul mineralelor Halmeu este una dintre cele mai speciale regiuni viticole din România, situată în cel mai nordic punct al județului Satu Mare.
Ouă proaspete din sursă sigură.
Aducem laolalta ingredientele cele mai bune, tehnologia de varf, priceperea si calmul ardelenesc pentru a va oferi un gust minunat
Mierea este privită în primul rând ca un medicament naturist si după aceea ca și aliment.
Săpunuri handmade naturale.
Invitații handmade design elegant, unic pentru nuntă și botez.
O comunitate care s-a format in anul 2015, suntem un grup de voluntari care işi dedică timpul, cunoştinţele, rugăciunea şi alte resurse proprii pentru sprijinirea persoanelor adulte cu nevoi speciale din Partium.
Astazi, fabrica noastra de bere poate fi considerata printre cele mai mari fabrici de bere craft din Europa datorita capacitatii de productie cu un proces de fermentatie naturala.
Mierea din timpuri stravechi face parte din nutritia omenirii. Contine aproape toate mineralele necesare pentru organismul uman. Cele mai importante componente: fructoza si glucoza. Pe langa astea mierea contine numeroase vitamine si oligoelemente: kalciu, vitaminaC, vitamina B1, B2, B6 , cupru, magneziu, fosfor, mangan, zinc.
Pălinca este o carte de vizită a meleagurilor sătmărene și unul dintre cei mai buni ambasadori ai regiunii, care au trecut granițele țării noastre.
Handmade with love
Apicultura noastră are un trecut de peste 100 de ani.
Viticultura din zona Beltiugului se bucură de un trecut multisecular, aşa cum o atestă izvoarele scrise, există însă perioade nedocumentate, istoria începând conform unei legende pierdute în negura timpului în anul 1085.
Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...