×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Simon Vasile

0741124169
Porumbești, str. Principală nr.245, jud. Satu Mare
[email protected]

Simon Vasile

Porumbești, str. Principală nr.245, jud. Satu Mare
0741124169
[email protected]
Agricultura nu este un domeniu ușor, mai ales când te concentrezi să obții o calitate superioară a legumelor și fructelor. Simon Vasile din Porumbești știe foarte bine acest lucru, astfel că, încă din 1990, de când se ocupă de agricultură împreună cu soția lui și cei doi fii, a investit pentru a diversifica cât mai mult paleta de legume și fructe, fără a renunța la pretențiile ce privesc calitatea acestora.

Simon Vasile știe că productivitatea și profitabilitatea acestor culturi ține în primul rând de implicarea lui care trebuie să fie 100%, așa că își dedică aproape tot timpul activităților agricole. O face în primul rând din pasiune, fiind un om care îi încurajează pe toți cei din jurul lui să aleagă un stil de viață sănătos.
În prezent, muncește o suprafață de 7 ha, pe care cultivă cereale, legume și fructe, dar principalul fruct este piersicul. Astfel a plantat piersici pe o suprafață de 1,45 ha, cireșe pe 0,13 ha, prune pe 1,20 ha, iar varză, conopidă și dovleac pe 0,60 ha.

Simon Vasile știe că o bună creștere a valorii adăugate a produselor agricole, promovarea pe piețele locale, precum și a circuitelor scurte de la producător la cumpărător, sunt ingredientele principale pentru dezvoltarea agriculturii și a investițiilor, principii care l-au determinat să își depună cererea pentru a obține marca înregistrată Produs Sătmărean. 

Pentru calitatea legumelor și fructelor, precum și pentru întreaga lui muncă de mai bine de 30 de ani în domeniu, în luna august a anului trecut, producătorul Simon Vasile a devenit membrul Asociației pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...