×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Mészáros Árpád

0760383080
Ghenci, str. Cimitirului, nr. 49
[email protected]

Mészáros Árpád

Ghenci, str. Cimitirului, nr. 49
0760383080
[email protected]
Apicultura noastră este o asociație familială. De mic copil, prin activitatea tatălui și a bunicului meu m-am împrietenit cu această profesie excelentă, iar în 2009 cu soția și cu socrul meu am cumpărat 10 familii. În prezent mă mândresc cu 80 de familii.
Vatra stupinei staționară permanentă este în județul Satu Mare, satul Ghenci pe teren extravilan, la 8 km de orașul Carei. Familiile sunt aranjate în stupi verticali, iar în sezon practicăm și apicultură pastorală.
Prima colectare este de miere de rapiță, adunată de albine de pe ogoarele satului. La începutul lunii mai începem pastoratul la Urziceni Pădure pentru salcăm, pe urmă la tei în localitatea Turulung. La înflorirea florii-soarelui revenim la vatră.
Miere și produsele apicole sunt valorificate direct la consumatori. Căutați-ne pe facebook, „Mészáros Méhészet”unde cei interesați sunt informați la zi de activitatea noastră, de produsele noastre, de lucruri interesante despre apicultură.
Noi oferim numai miere și produse apicole produse de albinele noastre!
Foarte mare popularitate au vizitele organizate la vatra stupinei staționară unde cei interesați au posibilitate de a observa și de a se mira de viața și munca organizată a acestor insecte minunate.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...