×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Carmangeria Weinberger

0723276140
loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
[email protected]

Carmangeria Weinberger

loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
0723276140
[email protected]
Cei care iubesc produsele din carne găsesc tot mai greu alternative sănătoase, produse tradiționale ce păstrează gustul de altădată, dar care să fie realizate din carne de cea mai bună calitate, să nu conțină coloranți, conservanți artificiali sau alte substanțe din categoria alimentelor dăunătoare pentru organism.

Bunătățile de casă și specialitățile din carne sunt deosebit de căutate, atât pentru mesele în familie, cât și pentru evenimentele speciale și aproape că nu lipsesc din meniul zilnic. Astfel că, atenția la calitatea cărnii, precum și la ingredientele alese sunt principalele aspecte de care ține cont firma Huszti Zoltán din Viile Satu Mare, reușind de peste douăzeci de ani să rămână în topul afacerilor de profil apreciate de comunitatea sătmăreană.

De-a lungul timpului, societatea a dezvoltat o gamă diversificată de produse ce păstrează gustul de altădată, de la caldaboși, cârnați de casă, tobă, până la produse mai moderne precum mititei sau mezeluri. Produsele sunt realizate din carnea pe care firma o obține în urma creșterii porcinelor și vitelor la fermele proprii, în cele mai bune condiții, cu hrană naturală, fără furaje.

Pe lângă produsele gata preparate sătmărenii găsesc pe rafturile magazinului de pe pe strada Haşdeu nr. 4 și strada Careiului, Bloc C22 carne de vită şi porc pentru gătit. Ciorbele și grătarele în familie, au un gust aparte atunci când se pune preț pe calitatea cărnii, iar acest lucru a fost testat de gospodinele care caută carnea Weinberger, indiferent că așteaptă musafiri sau că pregătesc o masă pentru familie.
Preparatele ce se găsesc în Carmangeria Weinberger reprezintă dovada calității și a faptului că după multă muncă pot fi satisfăcute chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Ca și dovadă, Carmangeria Weinberger poartă cu mândrie marca înregistrată Produs Sătmărean!

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...