×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Petran Floare

0771494398
loc. Satu Mare, str. Careiului nr.312, jud. Satu Mare
[email protected]

Petran Floare

loc. Satu Mare, str. Careiului nr.312, jud. Satu Mare
0771494398
[email protected]
Toate fetițele visează să aibă păpușa perfectă! Creatoarea Petran Floare știe că fiecare fetiță are preferințele ei și se străduie să dea viață păpușilor pe care le face prin atenția la detalii și atingerea gingașă cu care le lucrează.
Pasiunea ei a început după ce a devenit bunică de fetiță, dar pentru că nu a găsit mereu păpușa pe care o căuta pentru nepoata ei a decis să își pună la treabă mâinile iscusite și a creat prima păpușă.
Păpușile realizate de Petran Floare sunt din bumbac și puf antialergic, motiv pentru care ele se potrivesc chiar și pentru fetițele care au diferite alergii, iar hăinuțele unicate pe care aceste păpuși le îmbracă sunt confecționate tot de creatoare.
Veselia, expresivitatea și diversitatea sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine colecția de păpuși a creatoarei, iar materialele de cea mai bună fac ca această colecție să capteze imediat privirile sătmărenilor care trec pe la târgurile unde sătmăreancă își prezintă munca.
Fiecare păpușă poate fi personalizată, iar pentru comenzi părinții o pot contacta pe creatoare la numărul de telefon 0771494398. Alegerea făcută va aduce multă bucurie și va reprezenta un cadou special pe care fiecare fetiță îl poate prețui mulți ani.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...