×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Tivadar Rodica

0744958274
mun. Satu Mare, str. Macinului bl. UM1, ap. 12, jud. Satu Mare
[email protected]

Tivadar Rodica

mun. Satu Mare, str. Macinului bl. UM1, ap. 12, jud. Satu Mare
0744958274
[email protected]
Mierea este privită în primul rând ca un medicament naturist si după aceea ca și aliment.
Cei care se ocupă de îngrijirea albinelor știu că proprietățile curative îsi fac efectul doar dacă mierea este naturală și de calitate bună, obtinută doar din nectarul florilor.
Nicolae și Rodica Tivadar din Homorod au descoperit proprietățile vindecătoare într-un moment în care viața lor a luat un alt traseu, iar dacă la început totul a fost doar un hobby, acum cei doi producători apicoli au făcut din această pasiune un stil de viață. O zi la stupii de albine nu e simplă, însă este plină de satisfacții.
Cei doi apicultori au dezvoltat o relație deosebită cu micile vietăți care sunt neobosite în munca lor zilnică pentru căutarea celui mai gustos nectar. Nicolae și Rodica Tivadar spun că avem multe de învățat de la albine, inclusiv spiritul de echipă, pentru că în stup nimeni nu păstrează nectarul doar pentru sine, ci totul se împarte și devine al tuturor.
Astăzi, gama de produse ce ajunge în casele sătmărenilor este formată din miere de salcâm, de rapiță, miere de tei, miere cu ghimbir și turmeric, miere polifloră, polen crud și propolis. Pe lângă polenul și propolisul obligatoriu, se fac specialități în care mierea se combină cu nucul, cătina, ghimbirul și turmericul.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...