×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Arkasteel Backyard

0785199817
str. Gheorghe Sincai 46/A, jud. Satu Mare
[email protected]

Arkasteel Backyard

str. Gheorghe Sincai 46/A, jud. Satu Mare
0785199817
[email protected]
Firma Sheet Metal Processing SRL a fost înființată în 2011, activitatea noastră principală este debitarea din table de oţel, oţel inoxidabil şi de aluminiu, cu ajutorul tehnologiei laser.
Mai mult de 10 de ani de experienţă în tehnologia de procesare a tablelor metalice, şi ani de experienţă în producţie, a ajutat decizia de a stabili compania noastră, în Carei, România. Ne dorim ca tehnologia noastră să extinde potenţialul industrial a regiuni, şi satisfacerea celor mai complexe nevoile ale clienților noștri.
Cu tehnologia noastră orice formă de complexitate arbitrară poate fi tăiat, fără bavură, din table de max. 20 mm oţel, max. 15 mm oţel inoxidabil, şi max. 10 mm aluminiu, cu dimensiuni maxime de 4m x 2m.
Oferim servicii complete pentru prelucrarea tablelor metalice, de la proiectare, la produsul finit, oferind soluții moderne pentru clienţii noştri, să devină realitate viziunea lor, în doar câteva ore. Scopul nostru este, ca prin cooperarea cu clienţii noştri, să extindem serviciile noastre, ceea ce duce la satisfacția clientilor și la dezvoltarea companiei noastre.

Locația magazinului



Contactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...