×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Marta Crochet Art

0745208487
mun. Satu Mare, str. Dara CD 16, ap. 2, Jud. Satu Mare
[email protected]

Marta Crochet Art

mun. Satu Mare, str. Dara CD 16, ap. 2, Jud. Satu Mare
0745208487
[email protected]
În trecut, broderia era considerată ca fiind principala meserie de tradiție veche, pe care femeile o învățau încă de la vârste fragede și pe care o realizau manual. Broderia este însă mai mult decât un procedeu străvechi, este o artă de decorare a unei țesături sau material care prinde viață în mâinile unui creator iscusit.
 Marta Pana este o sătmăreancă jovială și plină de energie, cu mâini neobosite și imaginație creativă, care și-a transformat pasiunea pentru broderie și croșetat într-o micuță afacere câștigând încrederea doamnelor care își doresc piese deosebite și pline de culoare.
Marta Pana este de peste 20 de ani implicată în realizarea produselor hand-made , tricotate, croșetate și brodate manual. Din pasiune pentru broderia artistică a pus bazele atelierului Marta Crochet Art în care realizează articole hand-made exclusive, personalizate, precum jachete, veste, rochii, bluze, căciuli, fulare și accesorii brodate, de la broșe până la pandantive elegante croșetate manual.
Jachetele pentru sezonul primăvară-vară precum și vestele tricotate sau croșetate manual pot fi ușor asortate hainelor cu motive tradiționale, dar și pieselor de îmbrăcăminte clasice, deoarece dau un plus de culoare și unicitate stilului vestimentar.
Pentru toate articolele se folosesc materiale prietenoase cu natura, de calitate, care respectă cele mai exigente standarde de calitate și producție. Astfel, pentru îmbrăcămintea de primăvară Marta Crochet Art folosește lână sau cașmir sau combinații pe bază de cașmir. Pentru articolele de vară se lucrează în exclusivitate numai din bumbac, în timp ce pentru articolele de iarnă se realizează prin tehnica de tricotare, căciuli în diverse mărimi, pentru adulți și copii. De asemenea, în sezonul de iarnă în atelier se realizează jachete tip trenci sau pardesiu, brodate și unicate, ce se realizează exclusiv din fire de lână sau din lână 100%.
Marta Pana a înțeles că stilul vestimentar împreună cu accesoriile dau o expresie puternică personalității clientului, motiv pentru care aceasta dă o mare importanță detaliilor și pune accent pe unicitatea produsului care trebuie să satisfacă și cel mai pretențios client.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...