×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Firma Hutton

0361404331
mun. Satu Mare, str. Spicului nr. 32, Jud. Satu Mare
[email protected]

Firma Hutton

mun. Satu Mare, str. Spicului nr. 32, Jud. Satu Mare
0361404331
[email protected]
Pastele de calitate oferă multiple posibilități de gătire, se găsesc într-o gamă variată de sortimente, sunt ușor de gătit și se achiziționează la prețuri accesibile. Aceste motive au făcut ca aceste preparate să devină foarte populare în scurt timp pe tot globul.

Inspirați de popularitatea pastelor italienești, membrii familiei Hutton au început acum mai bine de 25 de ani să producă tăiței specifici zonei de nord - vest a țării: romburi, frunzulițe și lăști, care ajungeau la vremea respectivă să fie comercializați prin intermediul alimentarelor locale din zona Botiz.
Încă de la început conceptul firmei Hutton a presupus implicare pentru pregătirea muncitorilor, dezvoltarea tehnologică a utilajelor, cu accent pe calitatea muncii.
Datorită calității lor, pastele familiei Hutton au început să fie tot mai căutate. Astfel, păstrând rețeta original, pe la sfârșitul anilor ’90, producția ajunsese la aproximativ 1000 kg pe zi.
În 2003 s-a demarat producția în noua fabrică, cu noua linie, de proveniență italiană, capacitatea de producție crescând la 3500 kg pe zi. S-a început diversificarea ofertei de produse, lansându-se diverse modele de paste scurte precum cus-cus-ul, melcii, tuburile, spiralele, apoi paste medii, ca fideaua. Astăzi, Hutton produce paste făinoase de calitate din făinuri grifice de grâu și porumb ce își mențin forma în timpul fierberii, nu se înmoaie, cu o textură fermă care nu se lipesc în timpul fierberii.

Astăzi, compania Hutton a devenit un brand de paste apreciat de sătmăreni și nu numai, iar dacă doriți să puneți pe masă paste de calitate, cu ou sau fără ou, pregătite după rețete tradiţionale, pe care să le combinați cu busuioc din plin, suc de roşii, ciuperci sau verdeaţă, pastele Hutton sunt mereu o variantă ideală, chiar și pentru momentele în care nu aveți prea mult timp pentru a găti.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...