×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Nachbil Winery

40261870200
447040 Beltiug, jud Satu Mare, Romania
office@nachbil.com

Nachbil Winery

447040 Beltiug, jud Satu Mare, Romania
40261870200
office@nachbil.com
Producător de vinuri ecologice de calitate
Podgoriile din Beltiug au o istorie veche. Nachbil Winery a fost fondată în 1999, fiind folosită tradiţia şi istoria de zece secole a vinurilor de Beltiug, fără sp se gândescă atunci că va fi un pionier în regiune, punând astfel bazele cultivării viței de vie în Transilvania de Nord.
Firma s-a dezvoltat în mod constant şi a cumpărat tot mai mult teren, ajungând la peste 20 hectare de la cele 2,5 iniţiale.

Există mai multe soiuri de struguri nobili în podgoria Nachbil: Pinot noir, Merlot, Cabernet sauvignon, Bluefrankos, negru și roșu Syrah și Chardonnay, Pinot gris, Sauvignon blanc, Rin Riesling, Traminer, Prințesa și Vinul galben Muscat gama de struguri. În afară de binecunoscutele soiuri de struguri, au reușit totuși să reînvie un soi vechi care poartă numele GRÜNSPITZ.
Nachbil păstrează și o importantă moștenire culturală: Pivnița Károlyi, construită în 1730, a fost achiziționată în 2002, a fost a fost restaurată și a devenit locul unde se face vinul Nachbil.

Oenologul care administrează pivnița este Csilla Serli, care produce vinuri de înaltă calitate, cu o tehnologie simplă. Crama Nachbil este în totalitate ecologică, iar din 2017 sunt certificate ecologice.

Producția organică de struguri se bazează pe utilizarea exclusivă a agenților de contact autorizați și a biofertilizanților în podgorii, nu folosesc nici pesticide și nici îngrășăminte.
În fiecare an, Crama oferă o mare varietate de vinuri, de la alb la roșu până la roze. Vinurile lor tind să fie seci, dar în paleta lor putem găsi vinuri demi-seci și demi-dulci.Date de contact:
Oenolog: Serli Csilla
Telefon: +40261870200, +40735450689
Pagina web: www.nachbil.ro Email: office@nachbil.com
Facebook: Crama Nachbil Winery
Magazin: Beltiug, strada Pietii, 428

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...