×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Marca înregistrată Produs Sătmărean


De ce este nevoie de o marcă înregistrată?

Sistemul de marcă și certificatul acordat de comitetul profesional garantează că veți cumpăra produse locale și controlate de calitate. În același timp, este un semnal distinctiv: oferim producătorilor locali un avantaj local prin conștientizarea consumatorilor, să caute logo-ul și să aleagă produs local.

Asociația noastră a inițiat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci [OSIM] înregistrarea Produsului Sătmărean ca marcă: semnul distinctiv se va aplica numai produselor care vor îndeplini toate cerințele, verificarea se va face de un comitet profesional.

 

STRUCTURA SISTEMULUI  DE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

După câteva luni de lucrări pregătitoare, bazate pe sisteme de produse locale de succes, Asociația noastră a dezvoltat sistemul pentru obținerea mărcii Produs Sătmărean și al procesului de certificare a produsului local. Acest sistem are următoarele elemente:

Sistemul de criterii: o descriere detaliată a cerințelor minime pe baza cărora un producător primește certificarea și dreptul de a folosi denumirea

Comisia de evaluare: un grup independent de experți decide cu privire la acordarea unei mărci pe baza unui set de criterii predefinite.

Produse și categorii: marca de Produs Sătmărean este acordată în mai multe categorii: cele principale sunt produse alimentare și nealimantare, specificațiile detaliate ale produselor și categoriilor sunt disponibile în meniul de documente descărcabile.

Producători: producătorii și întreprinderile locale pot solicita să se alăture sistemului de marcă prin depunerea unei cereri de aderare, informații detaliate despre cerințele de evaluare sunt disponibile în documentele descărcabile.

Logo-ul și Manualul de Identitate Vizuală: pentru prima dată în regiune, vom oferi sigla Produs Sătmărean cu ghidul complet de identitate vizuală pentru producători. Manualul este disponibil în meniul documentelor descărcabile.

Asociația: Asociația pentru Dezvoltare Rurală Sătmăreană, în calitate de proprietar al mărcii, operează sistemul de mărci și îndeplinește rolul de secretariat la ședințele comitetului de atribuire a mărcii. Asociația gestionează suprafețele media și de comunicare ale Produsului Sătmărean și promovează consumul de produse sătmărene.

Regulament

Cerere de aderare

Manual de identitate vizuală

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...