×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Boda László

40749909207
str. Mahathma Gandhi nr. 3
[email protected]

Boda László

str. Mahathma Gandhi nr. 3
40749909207
[email protected]
Produsele apicole sunt adevărate comori naturale pentru organismul nostru, însă devine tot mai dificil pentru apicultori să obțină miere de calitate.
Boda Laszlo a moștenit de la stră-străbunici secretele mierii de calitate, gustoasă și sănătoasă, care să răsfăța corpul, fără aditivi sau chimicale. Boda Laszlo este originar din Târgu Mureș, însă după ce s-a îndrăgostit de o sătmăreancă, în 2013, s-a mutat definitiv în Satu Mare, luându-și cu el familiile de albine. În prezent, Boda Laszlo are 150 de familii de care are grijă zilnic, cu multă dragoste și implicare.
,, Datorită soției mele Tünde, în anul 2013 m-am mutat în județul Satu Mare, împreună cu albinele mele. De atunci menținem aici apicultura noastră, pe care o dezvoltăm continuu. Oferim exclusiv produse din producția proprie și de calitate, obținute prin stupărit pastoral/transhumanță în județul Satu Mare”, povestește apicultorul.
De-a lungul timpului, după mulți ani de muncă, Boda Laszlo, a constatat că tratamentul fără chimicale împotriva acarienilor care atacă stupul este adesea foarte scump, însă familia Boda a făcut investiții pentru ca familiile de albine să beneficieze de toate condițiile pentru a produce miere sănătoasă. Aceștia au investit într-un aparat profesional care este introdus în stup în siguranță, la temperatură adecvată, având o eficiență crescută împotriva acarienilor.
Sătmărenii care iubesc mierea și îi apreciează calitățile nutritive și curative pot găsi la familia Boda produse apicole dintre cele mai diverse: miere de tei, salcâm, rapiță, polifloră, polen uscat și crud, miere cu ghimbir și curcuma, semințe și fructi uscate, miere cu migdale, cu scorțișoară, popolis, fagure de miere și ceară de albine.
Pentru informații și detalii suplimentare, puteți contacta familia Boda la numerele de telefon:
0749 909 207 și 0745 074 563

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...