×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

St. Martin's Elixir

0771426153
Mărtinești Nr. 20
[email protected]

St. Martin's Elixir

Mărtinești Nr. 20
0771426153
[email protected]
Un sătmărean a reușit să pună pe picioare o afacere în Mărtinești, comuna Odoreu, fiind convins că sătmărenii merită să pună pe masă siropuri și dulcețuri delicioase, ce păstrează gustul fructelor, după rețete atent păstrate de familia sa, fără conservați sau aditivi alimentari.

Székely Róbert a investit mult timp și pasiune pentru a ajunge la o gamă bogată de siropuri și gemuri, dintr-o varietate de fructe delicioase, reușind să păstreze proprietățile și vitaminele fructelor pe care le selectează atent, astfel încât să obțină produse de cea mai bună calitate. Sătmăreanul a pus bazele unei linii de procesare, conservare și depozitare a fructelor, pe care a denumit-o @St. Martin’s Elixir, numele nefiind ales întâmplător.

A obținut fonduri europene în 2017 și 2019 pentru achiziționarea de aparatură modernă de procesare, precum și pentru amenajarea potrivită a spațiilor de depozitare, toate produsele fiind analizate microbiologic și atent monitorizate din punct de vedere al calității.

Delicatesele din fructe sunt prezente la târgurile din județ, producătorul orientându-se mai mult pe piața locală, însă poate oricând concura cu producători din același sector care își desfășoară activitatea peste graniță. Pentru comenzi sau detalii suplimentare, Székely Róbert poate fi contactat la numărul de telefon 0771426155.

Locația magazinuluiContactează producătorul

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...