×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Produse Sătmărene în Polonia

Produse Sătmărene promovate la târgul Ekogala în Polonia

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană în colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare au participat pentru prima oară la cel mai mare târg de produse din Polonia "Ekogala", organizat în perioada 6-7 decembrie în orașul Rzeszow.

Standul de prezentare a produselor sătmărene a fost apreciat atât de ceilalți participanți la "Ekogala", cât și de cumpărători și reprezentanți ai rețelelor de retail din Polonia.

Au fost prezentate produse de apicultură de la Miere Tivadar, gemuri și siropuri de la Egri Berry, respectiv paste făinoase de la Firma Hutton.

Prin acest demers Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană a făcut un pas important în promovarea producătorilor locali și a calității produselor sătmărene.

La evenimentul organizat în orașul Rzeszow au participat peste 100 de reprezentanți din diferite orașe și țări, fiind un cadru în care producătorii polonezi și cei străini își prezintă produsele de înaltă calitate și contribuie în mod real la rerconectarea consumatorilor cu producătorii.

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...