×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Roșii premiate de la Asztalnok Levente, producător din Păulești!

Producătorul îi așteaptă pe sătmărenii iubitori de gust al legumelor sănătoase și proaspete în Piața Mică, iar pentru comenzi acesta răspunde la numărul de telefon: 0740 330 114.

webhir.jpg
Legumele sănătoase au nevoie de multă atenție, îngirjire și mai ales de condiții prielnice pentru a se dezvolta. Producătorul sătmărean, Asztalnok Levente știe că nici o zi nu seamănă cu alta atunci când cultivi legume pe o suprafață de peste 25 ha și îți dorești să pui accent pe gust și calitate.

CZL_1091_small_3.jpg

În 10 iunie, legumele cultivate cu îngrășăminte naturale în Păulești au primit marca Produs Sătmărean, Asztalnok Levente fiind printre primii producători care au înțeles că această marcă certifică calitatea muncii lui de atâția ani.

CZL_1119_small.jpg

Alături de familia lui, producătorul cultivă legume și în solarii încălzite, astfel că producția de legume se dezvoltă în condiții optime și îi permite acestuia să livreze castraveți, zarzavaturi, dovlecei, roșii și alte legume încă de la debutul sezonului cald.

CZL_1058_small_4.jpg

Roșiile cultivate de acesta au fost premiate în 2019 de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, obținând locul III.
Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...