×
ARDUD
CAREI
CODRU
FOIENI
OAS
SATU MARE
Numai ridicare personală
TASNAD
TUR

Vineri, 23 august, se va lansa brandul „Produse sătmărene”

Vineri, 23 august, ora 11.00, în cadrul Zilelor Maghiare Partium se va prezenta la Casa Pași brandul Produse sătmărene. În cadrul prezentării vor fi introduse și primele game ale brandului.

„După multe luni de muncă de pregătire am reușit să predăm cu succes brandul Produse sătmărene la care s-au alăturat deja peste zece producători locali. Am considerat că este necesar să facem acest pas, deoarece, și piața produselor alimentare este dominată de companiile multinaționale, ceea ce aduce după sine scăderea competitivității producătorilor locali. Brandul Produs sătmărean va fi, în același timp, și o garanție a calității” – a declarat deputatul sătmărean Magyar Lóránd, managerul de proiect al brandului.

Avantajul producătorilor care se alătură brandului în constituie faptul că ”Produse sătmărene” va dispune de o imagine proprie marcantă, iar popularizarea se va face după un marketing profesionist, care să încurajeze cumpărarea acestor produse locale.

La evenimentul de vineri, organizat de Asociația pentru Dezvoltare Rurală și Agricolă din Partium, pe lângă prezentarea proiectului se vor pune la dispoziția celor prezenți și multe informații despre brandul care își propune să popularizeze patriotismul local: Becze István, reprezentantul brandului ”Produse secuiești”, își va împărtăși experiențele și va oferi sfaturi prețioase sătmărenilor.

Toți cei prezenți la eveniment vor avea ocazia de a degusta produsele sătmărene: vinuri, apă minerală, pâine, dulceață, preparate din carne și multe alte delicatese produse în județul Satu Mare.

Sursă: obiectivsm.ro

Așteaptă - Coșul Dvs. se actualizează ...